Prijzen

Met een VISpas of JeugdVISpas van HSV Het Baarsje mag je in bijna alle wateren in en rond Gendringen vissen.

Soort document

VISpas

14 t/m 17 jaar:
Prijs per jaar : €32,50

18 jaar en ouder:
Prijs per jaar  € 37,50

Eenmalige inschrijfkosten € 5,00

Bij betaling per acceptgiro € 2,50 extra.

Er mag worden gevist met maximaal twee hengels voorzien van alle wettelijk toegestane aassoorten. de VIS pas geeft tevens het recht om in ca. 85 % van alle beschikbare viswateren in Nederland te mogen vissen. Een lijst met deze viswateren wordt bijgevoegd.

-> Bestel hier!

Sub lidmaatschap (2e VIS pas)

Prijs per jaar € 20,-
Eenmalige inschrijfkosten € 5,00

Bij betaling per acceptgiro € 2,50 extra.

Ben je reeds lid van een andere hengelsportvereniging (aangesloten bij Sportvisserij Nederland) dan kun je hier bij ons sub lid worden.

-> Bestel hier!

Jeugd VIS pas (Jeugdlidmaatschap t/m 13 jaar)

Prijs per jaar € 10,-
Er zijn geen inschrijfkosten.

Bij betaling per acceptgiro € 2,50 extra.

Er mag worden gevist met maximaal twee hengels voorzien van alle wettelijk toegestane aassoorten. de VIS pas geeft tevens het recht om in ca. 85 % van alle beschikbare viswateren in Nederland te mogen vissen. Een lijst met deze viswateren wordt bijgevoegd.

Contributies VIS pas en Jeugd VIS pas

VIS pas